Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Helena - 15 mars 2009 20:31

Kanske en av de suraste till och med.

I alla fall om man ska lyssna på barnen och speciellt min äldste son.

Som numera ringer upp och startar samtalet,

- Innan du blir sur mamma…. Precis som att det är förväntat?

Klart jag är en sur mamma kanske en av de suraste.?

Men en gång i tiden var jag en mycket glad människa, det var innan, tiden före. Ne-ej, det säjer jag ju aldrig. Jag är inte hur sur som helst heller men barnen gör mig sur ibland., eller väldigt ofta. Ni vet när man sagt 25 gånger häng upp jackan och den ändå ligger i en hög på golvet eller - Det är mat, det är mat, DET ÄR MAT NU PÅ STÄLLET!!!!! När barnen helt enkelt inte lyssnar. Då blir jag en sur mamma.

Annars är jag en mycket glad mamma ibland. När jag inte är trött och allt verkar gå emot mig.

Det är något speciellt med söndagar man har mycket att stå i.

Som att ta fram nya kläder till barnen. Jag brukar göra tre små högar med kläder så att det går snabbare på morgnarna, så alla vet vad de ska ta på sig. På söndagar så planerar jag veckans alla måltider och åker och handlar, kollar så att det finns frukt till barnen att ta med till skolan. Packar skolväskor med låneböcker, gympakläder etc. Planerar vem som lämnar och hämtar vilken dag…så att det inte blir en ”big happening” för den det gäller.Tömmer bilarna på eventuella sportgrejer ja, jag har börjat med det nu..idag. Städar undan helgen så att en ny vecka kan ta vid. Ibland bakar jag veckans frukostbröd på söndag kväll så att vi ska ha nytt, fräscht hembakat hela veckan.

Nej, JAG gör inte det. Det är det bara de som har tio barn två katter, en hund och fyra mil till närmaste affär som gör. De välorganiserade men jag, jag är en av de oorganiserade så jag gör inte allt det där. Faktum är att varje måndag morgon ropar alla i munnen på varann – VARS ÄR…mina byxor, vad ska jag ha, var är mina..etc. etc.

Aldrig, aldrig skickar jag med frukt till barnen.

Jo, om de kommer ihåg det själva.

Alla sportprylar ligger utspridda i bägge bilarna och är aldrig där de ska vara när man behöver dem. Nej, jag planerar inte veckans mat det har hänt men var mycket länge sedan. Jag städar ALDRIG på en söndag, jag helgar vilodagen som vore det den sista. Jag stickar - remember!!

Jag bakar aldrig, jag kan inte baka och William gick precis förbi och såg mig skriva att jag bakar och det blev vilda protester,

- Du ljuger ju mamma du bakar väl ALDRIG.

- JO, nu har jag börjat baka William jag bakar surbrödsdeg…Ha-ha-ha!!!

Av Helena - 15 mars 2009 19:28

Så var det då dags för avslutning med diplom och medaljutdelning i coop arena. Uslare fotograf får man väl leta efter men vi var där.....i alla fall.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards