Alla inlägg den 28 september 2010

Av Helena - 28 september 2010 17:08

Jo rå, näh men .......jag kan logga ytterligare ett IKEA

IKEA - Wien

Basattnivet.

Ciao!

Av Helena - 28 september 2010 10:08

Åsså packar vi in oss allihop i bilen redan nästan bara två minuter på oss innan skolan börjar. Ja, jag förstår jag går händelserna lite i förväg.

Jag vaknar 6.30 (min stressklocka går ju alltid fem minuter för fort men det låtsas jag inte om att jag vet ;) eller man kan säja att jag vaknar men jag snoozar var tionde minut till klockan 7. Det har börjat höra till liksom.

Sen släpar jag min trötta tunga kropp till toan.

Jag har ju gått med i en viktklubb så snart är jag inte så tung längre.

Än så länge bara väger jag mig och läser tidningar – I form…….de andra räknar mat och jag vet inte…de gör en massa i alla fall.

Jag borstar mina tänder.

Det har blivit så nu för tiden att jag kan inget göra om jag inte borstat mina tänder, då för tiden kunde jag inte äta frukost med nyborstade tänder nu har det blivit tvärtom.

Jag klär mig och börjar väcka barnen undan för undan, det känns som hurmångasomhelst oftast och jag får göra om varvet flera gånger.

Jag kokar gröt till Filip (vilken prakt morsa!!!).

Tyvärr är han den enda som äter gröt. Det är bra, riktigt bra. De andra sitter och småfiser med lite mjölk, en macka, juice, yoghurt……………Ibland måste jag skjutsa F till jobbet då ska ungarna vara klara när jag är tillbaka men det händer ju aldrig så när jag stormar in haglar förmaningarna.

- Du får GÅ!!!!

Fast ingen får ju någonsin gå, de vet både jag och barnen. Det är bara ett säj som hör till.

En gång var det nära faktiskt…Filip….den lilla såskoppen jag gick ut till bilen och startade den, Agnes i hasorna.

När Agnes insåg att mamma åker nog utan Filip d-å  t-o-g  h-o-n  v-ä-l  h-u-r  l-å-n-g  t-i-d  p-å  s-i-g  s-o-m  h-e-l-s-t innan hon var framme vid bilen. Allt för att brorsan skulle hinna.

Sen går vansinnes färden mot skolan är vi riktigt sena girar jag in på trottoaren utanför skolan och ALLA dörrar går upp och ut springer en hel skolklass (känns det som) för att hinna i tid.

Glömde jag kanske nämna att varje morgon packas lunchpaket till alla tre, ni vet som hemma när de ska på utflykt med skolan.....men.....jag gör det VARJE dag !!!


Sen åker jag kanske och handlar…??...ibland.

Fast först ringer telefonen tre gånger. William: Du måste komma med min engelska läxa Agnes: Jag har lite ont i magen åsså saknar jag dig mamma Filip: Kom med min dator!!

Och då börjar resan om igen. Hem och hämta och köra och leverera.

Man kan ju tycka att det borde vara idé att kolla allt sånt innan…….Samma sak händer med badhandduken som ALDRIG hittar till kroken på väggen. Mitt senaste uttryck löd faktiskt,

- Vad är det som fattas in i huvudet när man ALDRIG fattar att badlakanet inte ska släppas i hallen eller på golvet i en blöt hög !!!!

Jag fick ingen kommentar bara stora ögon (men anade jag inte en viss eftertänksamhet).

Aldrig har jag anat någon eftertänksamhet när det gäller att packa det man behöver för dagen.


Men sen åker jag hem och dricker kaffe kanske städar jag, tvättar jag, läser jag, bloggar jag (som nu), eller så består dagen av en massa frukostträffar, luncher eller av att bara vara. Som idag viktmöte !!

Inte så där alldeles superhäftigt om jag får säja det själv. ”But it´s our life” :D

Ciao!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards